Vlad Voiculescu, despre decizia în dosarul „10 august”: ”Îmi vine să mă iau cu mâinile de cap”

  • Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, se declară revoltat de decizia prin care Tribunalul Bucureşti a respins cererea DIICOT privind redeschiderea dosarului „10 august”.
  • „Îmi vine să mă iau cu mâinile de cap... lucrurile nu pot să rămână aşa”, susţine Voiculescu.
4709 afișări
Imaginea articolului Vlad Voiculescu, despre decizia în dosarul „10 august”: ”Îmi vine să mă iau cu mâinile de cap”

Ministrul Vlad Voiculescu a scris un mesaj pe Facebook şi a comparat evenimentele de pe 10 august 2018 cu revoluţia şi cu mineriadele.

„Citesc abia acum despre sentinţa de astăzi (n.r. 2 martie) şi îmi vine să mă iau cu mâinile de cap. Decembrie 1989 cu al său “cine a tras în noi după 22?”, apoi mineriadele şi acum 10 august. Mereu aceeaşi reţetă: nişte politruci ajunşi în fruntea statului folosesc instrumentele la îndemână - indivizi cu uniforme, măciuci şi eventual grade - pentru a bate, a umili sau chiar a omorî români fără vină, după care ei şi ai lor mermelesc lucrurile aşa încât nici ei nu sunt vinovaţi, nici instrumentele lor”, a scris Voiculescu pe reţeaua de socializare.

Vlad Voiculescu susţine că sistemul ocult a provocat incidentele de la mitingul diasporei şi deznodământul din instanţă.

„Totul pe banii noştri. Practic, contribuabilul român a plătit politicieni care să îl fure şi umilească, jandarmi care să îl bată, procurori care să se răzgândească dacă vor sau nu să facă dreptate şi judecători care să ne spună că ni s-a părut. Statul nostru ţine să ne amintească din când în când pe cine serveşte în primul rând. Pe sine. Lucrurile nu pot să rămână aşa”, a precizat Vlad Voiculescu.

Marţi, Tribunalul Bucureşti a respins cererea DIICOT privind dosarul „10 august”. Asta înseamnă că ancheta DIICOT în cazul şefilor Jandarmeriei rămâne închisă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici