Voicu: Băsescu nu poate ieşi din vechile şabloane legate de moguli

Vicepreşedintele PNL, Mihai Voicu, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că şeful statului apelează la vechile arme de dezinformare atunci când afirmă că Antonescu şi PSD execută strategia Voiculescu-Vântu, el apreciind că Traian Băsescu nu poate ieşi din vechile şabloane.

20 afișări
Imaginea articolului Voicu: Băsescu nu poate ieşi din vechile şabloane legate de moguli

Voicu: Băsescu nu poate ieşi din vechile şabloane legate de moguli (Imagine: Bogdan Baraghin/Mediafax Foto)

"Sunt vechile arme de dezinformare, un soi de şabloane pe care le foloseşte Traian Băsescu: mogulii, parlamentarii, opoziţia, interesul naţional. Nu mai poate ieşi din nişte texte limitate la maximum 30 de cuvinte", a spus Mihai Voicu despre afirmaţiile şefului statului, făcute joi seara la B1Tv, referitoare la faptul că Antonescu şi PSD ar executa strategia Voiculescu-Vântu.

Voicu a arătat că Băsescu ar trebui să privească spre guvernarea Boc, pe care a catalogat-o ca fiind "dezastruoasă", şi să tragă concluziile de rigoare.

"Panicat de scorul pe care îl are în sondajele de opinie, preşedintele Traian Băsescu crede că poate apela veşnic la armele sale de dezinformare. Ar trebui să se uite în ograda proprie, la dezastrul care înseamnă pentru România guvernarea Boc şi să tragă concluziile de rigoare. Faptul că liderii Opoziţiei sunt cei mai populari oameni politici din România în acest moment nu arată decât încrederea pe care populaţia o are de exemplu în Crin Antonescu", a spus Mihai Voicu.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, la B1 TV că şi Crin Antonescu şi PSD execută "strategia Voiculescu-Vântu" de creare a dezordinii în ţară, adăugând, în acest context, că Victor Ponta este supărat că Mircea Geoană a fost înlocuit cu Crin Antonescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici