Voicu: Doamna Vasilescu ştie ce spune

Senatorul Cătălin Voicu a spus, vineri, referitor la declaraţia Olguţei Vasilescu despre un politician din arcul guvernamental care venea în papuci când era chemat noaptea, că nu duce în spaţiul public discuţii confidenţiale, menţionând totodată că "doamna senator ştie totdeauna ce spune".

25 afișări
Imaginea articolului Voicu: Doamna Vasilescu ştie ce spune

Voicu: Doamna Vasilescu ştie ce spune (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

Întrebat, la Realitatea TV, despre declaraţia senatorului PSD Olguţa Vasilescu, Voicu a răspuns: "Toată viaţa am fost un om de onoare, iar dacă dumneavoastră aţi avut cu mine o discuţie confidenţială vreodată, fiţi sigur că o duc cu mine în mormânt şi niciodată nu o să o duc în spaţiul public".

"Doamna senator Olguţa Vasilescu ştie totdeauna ce spune, iar eu mă rezum la ceea ce v-am spus", a mai spus el, la insistenţele moderatorului.

Senatorul PSD Olguţa Vasilescu a declarat, vineri, că nu îşi explică de ce un politician al puterii, parlamentar de 20 de ani, "cu o avere destul de mare ca Boc s-o poată numi «nesimţit de mare»" şi "care venea în papuci când era chemat noaptea" de Cătălin Voicu, nu apare în stenograme.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici