Voiculescu către Băsescu: De ce ţi-e frică, nu scapi!

Senatorul Dan Voiculescu a declarat, joi, că este bună decizia preşedintelui de a retrimite în Parlament Legea pensiilor dar că gestul arată că şeful statului nu ştie decât de frică, fondatorul PC precizând că are un mesaj pentru Traian Băsescu: "De ce ţi-e frică, nu scapi".

26 afișări
Imaginea articolului Voiculescu către Băsescu: De ce ţi-e frică, nu scapi!

Voiculescu către Băsescu: De ce ţi-e frică, nu scapi! (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Preşedintele nu ştie decât de frică. Iar cea mai mare frică a sa este suspendarea. Este bine că a decis să retrimită Legea pensiilor în Parlament. Este o lege incorectă. Trebuie să modificăm valoarea punctului de pensie şi vârsta de pensionare. Iar pentru preşedinte am un mesaj direct, care îi este foarte familiar: Traian Băsescu, de ce ţi-e frică, nu scapi!", afirmă Dan Voiculescu, citat într-un comunicat remis MEDIAFAX.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, că retrimite Parlamentului Legea sistemului unitar de pensii publice, solicitând stabilirea vârstei standard de pensionare la 63 de ani pentru femei.

Băsescu a menţionat că legea a venit la promulgare după ce a fost declarată constituţională de către Curtea Constituţională şi a fost semnată de ambii preşedinţi ai Camerelor Parlamentului.

"Din punct de vedere al legalităţii, nu am nicio observaţie asupra legii", a precizat Traian Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici