Voiculescu: Refuzul lui Băsescu privind-o pe Nicolai şi discuţiile lui Hayssam, coincidenţă curioasă

Liderul conservator Dan Voiculescu consideră "curioasă" coincidenţa între refuzul lui Traian Băsescu privind numirea Noricăi Nicolai în postul de ministru al Justiţiei şi difuzarea convorbirilor dintre Omar Hayssam şi procurorul care îl ancheta.

1 afișare
Imaginea articolului Voiculescu: Refuzul lui Băsescu privind-o pe Nicolai şi discuţiile lui Hayssam, coincidenţă curioasă

Voiculescu: Refuzul lui Băsescu privind-o pe Nicolai şi discuţiile lui Hayssam, coincidenţă curioasă

„Este de-a dreptul curioasă coincidenţa între respingerea numirii ministrului Justiţiei şi apariţia convorbirilor dintre Omar Hayssam şi procurorul care îl ancheta pe singurul suspect de terorism al ţării. Iar ironia situaţiei îndrumă la o singură morală: atât timp cât nu va exista ordine în sistemul de Justiţie, vom avea doar circ televizat, în care şeful statului salvează ostatici, dar numeşte procurori care îi eliberează pe răpitori”, a declarat, conform unui comunicat de presă, preşedintele PC, Dan Voiculescu.

El a mai susţinut că premierul nu a dat dovadă de fermitatea necesară pentru a pune punct provizoratului de la Justiţie

“Premierul nu a dat dovadă de fermitatea necesară pentru a pune punct provizoratului de la Justiţie. Este nevoie de o reacţie clară şi responsabilă a şefului Guvernului, pentru a nu lăsa conflictul politic să afecteze din nou funcţionalitatea instituţiilor statului”, a mai afirmat Voiculescu.

De asemenea, liderul conservator este de părere că “gestul lui Traian Băsescu, precum şi tergiversarea de până acum, creează o situaţie de improvizaţie în Justiţie, în plin proces de monitorizare din partea Comisiei Europene”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici