Voinescu: Boc nu a vorbit niciodată despre o candidatură a sa la Cluj, oameni din jur şi-ar dori

Purtătorul de cuvânt al PDL, Sever Voinescu, a declarat, luni, că preşedintele partidului, Emil Boc, nu a vorbit niciodată despre o posibilă candidatură a sa la Primăria Cluj-Napoca, ci "au fost oameni în jur care au spus că şi-ar dori".

162 afișări
Imaginea articolului Voinescu: Boc nu a vorbit niciodată despre o candidatură a sa la Cluj, oameni din jur şi-ar dori

Voinescu: Boc nu a vorbit niciodată despre o candidatură a sa la Cluj, oameni din jur şi-ar dori (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

Voinescu a fost întrebat după şedinţa BPN al PDL dacă Emil Boc va candida la Cluj.

"Este decizia domniei sale, nu vreau să anticipez. Domnia sa niciodată nu a vorbit despre această idee, au fost oameni în jur care au spus că şi-ar dori, dar domnia sa n-a vorbit niciodată despre asta", a precizat Voinescu.

După ce Emil Boc a renunţat la mandatul de premier, în partid au început discuţii privind o posibilă candidatură a acestuia la Primăria Cluj-Napoca, mai ales că organizaţia judeţeană a PDL nu are încă un candidat, iar imaginea filialei a fost afectată după arestarea fostului primar Sorin Apostu, lider al democrat-liberalilor clujeni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici