Vosganian: PNL consideră că formula cea mai adecvată este refacerea majorităţii din toamna lui 2009

PNL consideră că formula cea mai adecvată acum o reprezintă refacerea majorităţii parlamentare din toamna anului 2009, care a condus la succesul moţiunii de cenzură depuse atunci şi la demiterea Guvernului Boc, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, vicepreşedintele liberal Varujan Vosganian

15 afișări
Imaginea articolului Vosganian: PNL consideră că formula cea mai adecvată este refacerea majorităţii din toamna lui 2009

Vosganian: PNL consideră că formula cea mai adecvată este refacerea majorităţii din toamna lui 2009 (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

"Socotim că formula cea mai adevcată e refacerea majorităţii parlamentare din toamna anului trecut, care a dus la succesul acelei moţiuni", a spus Vosganian.

El a arătat că nu are în vedere şi persoana premierului nominalizat atunci, respectiv Klaus Iohannis, Vosganian subliniind că primarul Sibiului rămâne una dintre soluţii, dar că nu doreşte să personalizeze.

Vosganian a mai arătat că, în eventualitatea în care moţiunea de cenzură va trece, PNL şi PSD vor merge împreună la Cotroceni pentru a susţine o singură formulă de premier şi de Guvern.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici