Încă nu ţi-ai schimbat laptopul? Întreaga serie HUAWEI MateBook te aşteaptă cu reduceri fără precedent

1608 afișări
Imaginea articolului Încă nu ţi-ai schimbat laptopul? Întreaga serie HUAWEI MateBook te aşteaptă cu reduceri fără precedent

Încă nu ţi-ai schimbat laptopul? Întreaga serie HUAWEI MateBook te aşteaptă cu reduceri fără precedent

Toamna este perioada în care simţi nevoia de a face o schimbare, iar într-o perioadă în care produsele şi serviciile din jurul tău sunt mai scumpe ai dori ca această schimbare să fie potrivită şi pentru bugetul tău.

Viaţa digitală reprezintă o parte importantă atât a vieţii noastre personale, cât şi a vieţii profesională, ceea ce înseamnă că schimbarea unuia dintre dispozitivele pe care le utilizăm ne-ar putea aduce un plus de energie în activităţile zilnice.

În acest context, acum este cel mai bun moment în care îţi poţi achiziţiona un nou laptop, pentru că întreaga serie HUAWEI MateBook vine cu reduceri fără precedent.

Huawei a dat startul campaniei Back To School prin care vine cu preţuri speciale pentru tine la mai multe categorii de produse din magazinul HUAWEI Online Store. Reducerile ajung chiar şi până la 50%.

Astfel, în perioada 19 august – 22 septembrie fiecare săptămână îţi aduce noi surprize în magazinul online www.huaweistore.ro, la care se adaugă o multitudine de beneficii de care poţi profita.

De ce seria MateBook

Campania Back To School creează pentru tine cel mai bun context în care poţi face o schimbare potrivită şi pentru bugetul tău, fie că vrei să îţi schimbi PC-ul, smartphone-ul, tableta sau dispozitivele purtabile.

Spre exemplu, dacă ai nevoie de un nou laptop uşor de utilizat, ideal pentru munca de acasă şi de la birou, trebuie să ştii că începând de pe 26 august şi până pe 22 septembrie laptopurile HUAWEI MateBook D15 vin cu un discount considerabil.

Laptopul HUAWEI MateBook D 15, dotat cu Windows 10 Home, Intel Core i3, 8GB+256GB va putea fi cumpărat la preţul special de 1999 lei.

În acelaşi timp, poţi economisi şi cu doar 2699 lei poţi achiziţiona laptopul HUAWEI MateBook D 14 2021 care vine cu Windows 11 Home, Intel Core i5, 8GB+512GB. Amintim că laptopul HUAWEI MateBook D 14 este echipat şi cu o baterie puternică de 56 Wh, astfel că este perfect pentru întâlniri online, având nevoie de o singură încărcare.

Toate laptopurile din seria HUAWEI MateBook sunt ideale pentru muncă sau studiu, pentru biroul de acasă sau cel de la sediul companiei, întrucât sunt portabile şi elegante.

Indiferent, dacă alegeţi un laptop mai compact de 14 inchi sau alegeţi un MateBook D 15 versatil, cu ecran mai mare, toate dispozitivele MateBook au corpul metalic subţire, fiind perfect pentru transportarea cu uşurinţă în fiecare zi.

Mai mult, aceste laptopuri sunt echipate cu un sistem performant de răcire, şi-anume ventilatorului HUAWEI Shark Fin, cu un design avansat, care asigură o răcire eficientă a laptopului.

Şi pentru că sănătatea ta este extrem de importantă, laptopurile din seria HUAWEI MateBook beneficiază de funcţia de protecţie a ochilor. Afişajul certificat de TÜV Rheinland reduce semnificativ lumina albastră care afectează vederea.

Acum, fiecare laptop din această serie vine la pachet cu un pachet promoţional care include Cântarul HUAWEI Scale 3 şi o pereche de căşti HUAWEI Classic Earphones (USB-C Edition).

În acelaşi timp, Huawei vine spre tine cu o gamă diversă de oferte de tip bundle. Spre exemplu, clienţii care doresc un router HUAWEI AX2 sau unul AX3 mai trebuie să plătească doar 49 lei, respectiv 99 lei în plus, în funcţie de varianta pe care o preferă. Iar pentru costul adiţional de 299 lei, laptopul D 15 poate veni însoţit de un monitor HUAWEI AD80, sau de un mouse GT.

Magazinul potrivit pentru tine

Reducerile de până la 50% incluse în campania Back To School nu sunt singurele surprize de care poţi beneficia atunci când îţi faci cumpărăturile online de pe HUAWEI Store.

Poţi participa la Caruselul Cupoanelor pentru a avea şansa de a câştiga vouchere de până la 1.000 de lei pentru produsele din magazinul online HUAWEI sau reduceri de 10% pentru orice laptop. Pentru a te înscrie trebuie doar să deţii un ID HUAWEI.

În acelaşi timp, clienţii beneficiază de livrare gratuită şi rapidă pe toată durata campaniei. Mai mult, în această perioadă preţurile pentru extinderea garanţiei sunt reduse cu până la 75%.

Dacă îţi doreşti să faci o schimbare acum şi să beneficiezi de oferte, însă bugetul tău nu este pregătit momentan, trebuie să ştii că magazinul online HUAWEI îţi permite să achiţi un produs în 12 rate, fără dobândă.

Te vei bucura să afli că poţi acumula mai uşor puncte de loialitate, pentru că My HUAWEI Points se dublează acum. La orice leu cheltuit primeşti acum două puncte de loialitate, pe baza cărora obţii noi discounturi la viitoarele cumpărături.

Nu în ultimul rând, pe toată durata campaniei Back To School primeşti gratuit un cântar HUAWEI Scale 3 la orice comandă de laptop sau smartphone. Pentru mai multe detalii despre ofertele Huawei, intră aici: https://consumer.huawei.com/ro/offer/back-to-school/.

Până pe data de 2 septembrie consumatorii se pot înscrie pe HUAWEI Community într-o competiţie care le-ar putea aduce un HUAWEI WATCH 3 Pro. Pentru a participa tot ce trebuie să facă este să spună ce dispozitiv le-ar plăcea să folosească pentru studiu şi de ce.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici