(P) Masterclass de Fotografie. Raul Jichici: „Atâta timp cât spune o poveste, aceea e o fotografie bună”

Raul Jichici şi-a lansat primul curs de fotografie la care a muncit mai bine de un an de zile.

136 afișări
Imaginea articolului (P) Masterclass de Fotografie. Raul Jichici: „Atâta timp cât spune o poveste, aceea e o fotografie bună”

Masterclass de Fotografie

Acesta este acel curs foto pe care el unul şi-ar fi dorit să îl aibă în momentul în care s-a apucat de fotografiat, mai exact, în urmă cu 8 ani.

În acest curs de fotografie online vei învăţa totul despre alegerea echipamentelor, setările camerei, reguli de compoziţie, tehnică, creativitate, fotografiere şi fimare cu drona, întreg procesul de editare în Lightroom şi Photoshop, dar şi fotografierea şi editarea pe Telefon în Lightroom Mobile.

Vei învăţa să profiţi la maximum de toate instrumentele pe care le ai, de la setările telefonului/camerei, până la întregul proces de editare al fotografiilor realizate.

„Camerele telefoanelor din ziua de azi pot scoate fotografii chiar mai bune decât unele aparate de fotografiat, iar atâta timp cât spune o poveste, aceea e o fotografie bună”.

Dacă te înscrii acum, vei beneficia şi de o reducere de 70%, aşadar înscrie-te cât mai repede!

Înscrie-te în acest Masterclass de Fotografie şi poţi fi norocosul câştigător al unui Workshop de Fotografie cu Raul, de 15 zile în Bali în 2021 sau 2022.

Fie că este doar un hobby sau doresti să iti incepi cariera în fotografie, acest Masterclass e pentru tine! Niciodata nu e prea tarziu sa incepi, vei invata MULT mai repede decat crezi, iar imaginea Instagram-ului tau se va schimba radical !

In Plus vei primi Bonus Pachetul meu de Preset-uri in valoare de 50 € complet gratuit.

Alina Ceuşan:

„Descoperiţi Masterclass-ul de fotografie al lui Raul Jichici. Inspiraţi-vă de la unul dintre cei mai influenţi oameni din industria fotografiei, omul din spatele multor proiecte personale precum: Dubai Travel Video, campanii în Sri Lanka, ArtCastleWedding şi multe altele. Dacă vrei să investeşti în tine şi să creşti în această industrie, aceasta este cea mai bună şansă de a face acest lucru sau semnul pe care l-ai aşteptat.”

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici