(P) Cum să alegi pantofii pentru vreme - o trecere în revistă a stilurilor de pantofi la modă

Articol cu conținut publicitar

Urmărește
107 afișări
Imaginea articolului (P) Cum să alegi pantofii pentru vreme - o trecere în revistă a stilurilor de pantofi la modă

(P) Cum să alegi pantofii pentru vreme - o trecere în revistă a stilurilor de pantofi la modă

În fiecare anotimp ai nevoie de pantofi potriviţi pe care să îi asortezi la ţinutele pentru vreme caldă sau rece, de pantofi în care să reuşeşti să faci faţă provocărilor zilnice. Deşi pantofii sunt aleşi în primul rând pentru utilitatea pe care o au, este important ca alegerile pe care le faci să fie unele în tendinţe pentru a-ţi completa ţinutele cu stil

Există câteva aspecte de care trebuie să ţii cont atunci când alegi încălţămintea potrivită în funcţie de vreme, însă cel mai important dintre ele este dat de respectarea tendinţelor în modă. Iată ce alegeri la modă poţi face în funcţie de sezon. 

Ce pantofi sunt potriviţi pentru ţinutele de primăvară-toamnă la modă?

Primăvara şi toamna reprezintă anotimpuri de tranziţie în care alegerile pe care trebuie să le faci în ceea ce priveşte încălţămintea trebuie să fie potrivite şi pentru vreme caldă, şi pentru vreme rece, şi pentru ţinute sport, şi pentru ţinute elegante. Ocaziile cu care vei purta pantofii sunt nenumărate, însă este important să alegi ceea ce te reprezintă, ceea ce te ajută să te simţi confortabil. Pentru aceasta, alegerea absolută este reprezentată de sneakers sau tenişi în stilul Converse pe care îi poţi asorta la ţinute diverse, în combinaţii inedite. Alege să porţi astfel de pantofi la ţinutele sport potrivite pentru antrenamente sau plimbări în natură, la ţinutele casual sau la cele urbane. 

Ce pantofi sunt potriviţi pentru ţinutele de vară la modă?

Vara este anotimpul versatilităţii, al alegerilor nenumărate pe care le poţi face atunci când este vorba de pantofi. Rochiile, fustele, tricourile, pantalonii scurţi şi lungi, toate articolele vestimentare din garderoba ta sunt pline de culoare, de stil, iar alegerile pe care le poţi face pot fi, mai mult ca niciodată, alegeri la modă. Acest lucru îţi oferă şansa de a alege dintr-o gamă mai variată de pantofi – sandale, pantofi cu toc sau cu talpă joasă, sneakers sau tenişi pe care să îi asortezi la ţinute comode cu stil. În timp ce sandalele se potrivesc mai ales cu rochii şi fuste lejere, de vară, cu o pereche de sneakers poţi avea ţinute potrivite pentru o plimbare de seară în parc, pentru o drumeţie în natură sau pentru orice ieşire în oraş. Varietatea de modele de sneakers Converse este în avantajul tău – modele cu talpă joasă sau cu platformă, înalte sau scurte, într-o singură culoare sau cu motive colorate, alegerile pe care le poţi face sunt nenumărate. 

Ce pantofi sunt potriviţi pentru ţinutele de iarnă la modă?

Deşi este obligatoriu ca încălţămintea de iarnă pe care o ai să îţi ofere un confort termic ridicat, este ideal ca aceasta să aibă şi un aspect plăcut, la modă, astfel încât să îţi poţi completa ţinutele într-un mod impecabil. Dacă eşti adepta unui stil lejer, confortabil, poţi alege o pereche de cizme ugg de pe https://epantofi.ro/ugg.html, acestea oferindu-ţi eleganţă şi confort în acelaşi timp. Pentru ieşirile la zăpadă poţi alege o pereche de cizme de zăpadă, iar pentru ţinutele casual poţi alege o pereche de cizme cu talpă joasă, îmblănite cu lână în interior, astfel încât confortul termic pe care îl simţi să fie unul ridicat. O alegere clasică, cizmele ugg reprezintă garanţia confortului şi a unui stil simplu, dar de efect.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici