(P) Romstal te invită în Universul faptelor bune!

649 afișări
Imaginea articolului (P) Romstal te invită în Universul faptelor bune!

(P) Romstal te invită în Universul faptelor bune!

Cu toţii avem puterea de a construi o societate mai bună. Una în care viaţa este un pic mai uşoară pentru cei mai neajutoraţi dintre noi, fie că vorbim de copii, bătrâni sau comunităţi defavorizate. 
 
Fiecare gest de bunătate, oricât de mic, e un pas spre societatea în care ne dorim cu toţii să trăim. De aceea Romstal, cu sprijinul tuturor companiilor din Romstal Group, lansează www.universulfaptelorbune.ro, platforma prin care ne propunem să aducem un strop de mai bine în viaţa semenilor noştri, sprijinind şi promovând eforturile asociaţiilor şi cauzelor cu care ne parteneriem.
 

Bine cu bine, pentru mai bine

 
Bunătatea a facut mereu parte din universul Romstal, astfel încât încercăm mereu să oferim suport societăţii, contribuind la calitatea vieţii în comunităţile locale. Susţinem an de an proiecte care au ca finalitate creşterea calităţii vieţii în comunitatea în care ne desfăşurăm activitatea. Ne implicam activ în domenii cum ar fi sportul, educaţia, cultura, prin sponsorizări şi diverse programe de susţinere activă. 
 
www.universulfaptelorbune.ro este iniţiativa prin care vă invităm în universul nostru. Unul al faptelor bune, în care fiecare, de la angajat sau partener Romstal Group la publicul larg, îşi poate aduce contribuţia pentru a construi o societate mai bună.
 
Prin acest proiect încercăm să fim mai aproape de asociaţiile care se luptă zi de zi pentru un viitor mai bun, motivaţi de cauzele în care cred cu atâta tărie. Astfel, Universul Faptelor Bune este şi un instrument prin care asociaţiile care au nevoie de ajutor ne pot contacta, în vederea sponsorizării a diverse proiecte.
 
Am strâns în acest univers cateva cauze care merită suportul nostru, al tuturor: 
 
  •  Ajutor pentru bunicii izolaţi.
Împreună cu Asociaţia SNK, în timpul carantinei, am construit proiectul “Bunicii Noştri” prin care, cu ajutorul transportului oferit de Romstal şi participarea a zeci de voluntari din rândul angajaţilor Romstal, mii de pachete lunare cu alimente au ajuns la peste 1000 de vârstnici din toata ţara. Iar în luna decembrie ne propunem să ajutăm încă 300 de bătrâni. 
 
  • Educaţie pentru copiii defavorizaţi.
Ne alăturăm misiunii OvidiuRo de a oferi copiilor din mediile defavorizate acces la educaţie timpurie, prin proiectul “Citeşte-mi 100 de poveşti”, prin care 35 de grădiniţe, 175 de educatori şi 3500 de copii vor primi un total de 5.425 cărţi ce vor putea fi folosite în activităţile de lectură. 
 
  •  Protecţie în faţa pandemiei pentru comunităţile sărace.
Sprijinim eforturile asociaţiei Reality Check de a îmbunătăţi accesul persoanelor vulnerabile la servicii sociale, prin proiectul “Împreună pentru un viitor mai bun” în Coroieni (Ponorâta) şi Castelu.
Astfel, în anul 2021 vom asigura echipamente de protecţie celor 900 de beneficiari:  7000 de măşti de protecţie, 2500 de perechi de mănuşi şi produse de igienă.
 
  •  Un nou start în viaţă pentru cei din centre sociale.
Ne alăturăm asociaţiei ProVita în efortul lor de a oferi sprijin, o casă şi mai ales sentimentul de familie celor care trăiesc în situaţii limită: copii abandonaţi sau orfani, femei, mame şi copiii acestora, mame în devenire, adulţi fără adăpost, persoane cu dizabilităţi şi bătrâni părăsiţi.
 
  • Trasee turistice construie corect.
În România nu există un circuit care să ne încurajeze să îl parcurgem altfel decât cu maşina. 
Via Transilvanica, un proiect Tăşuleasa Social, urmăreşte marcarea şi amenajarea unui traseu turistic de aproximativ 1.200 km. În 2021 îi vom sprijini pentru a definitiva ultimele 3 judeţe din circuit, cu o sponsorizare ce acoperă realizarea a 20 de kilometri de traseu.
 
Lasă-ţi şi tu amprenta în acest univers! 
 
Fiecare dintre noi îşi poate aduce contribuţia în acest univers. O mică donaţie către cauza preferată sau o acţiune de voluntariat poate face diferenţa pentru cineva care are nevoie de puţin bine în viaţa lui. 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici