(P) Scapă de biblioteca moştenită, cu ajutorul unui anticariat care cumpără cărţi

12010 afișări
Imaginea articolului (P) Scapă de biblioteca moştenită, cu ajutorul unui anticariat care cumpără cărţi

(P) Scapă de biblioteca moştenită, cu ajutorul unui anticariat care cumpără cărţi

Pentru majoritatea oamenilor, moştenirea unei proprietăţi de la o rudă este o veste grozavă. Reprezintă o adevărată sursă financiară, indiferent că locuinţa va fi vândută sau va fi închiriată pentru a obţine un profit pe termen lung. Cu toate acestea, ce se întâmplă când vizitezi casa pe care ai moştenit-o si ai găsit multa dezordine? În plus, ce te faci cu biblioteca învechită care are sute de cărţi şi-ţi ocupă un perete întreg din living?

Nu te descuraja! Există o soluţie pentru fiecare problemă. Începe cu paşi mici.

5 tips&tricks pentru a curăţa o casă pe care ai moştenit-o

  1. Începe din partea de sus a camerei, cum ar fi ştergerea prafului unui ventilator de tavan, şi coboară până la podea pentru a elimina întreaga murdăria.
  2. Pune deoparte obiectele pe care doreşti să le păstrezi şi aruncă-le pe cele de care nu mai ai nevoie. Adaugă într-o cutie articolele pe care le poţi dona.
  3. Curăţă ferestrele de sus în jos. De asemenea, verifică dacă toate ferestrele şi uşile se pot deschide şi închide fără a rămâne blocate.
  4. Înainte de începerea propriu-zisă a curăţeniei aruncă tot gunoiul strâns.
  5. Foloseşte un aspirator wet/dry pentru îndepărtarea prafului şi a murdăriei.

 

Scapă de cărţile din biblioteca învechită cu ajutorului unui anticariat care cumpără cărţi

Anticariat-carti.com este un anticariat care cumpără cărţi vechi sau noi, indiferent de domeniu. De la cărţi de istorie, filozofie, arhitectură la cărţi de dragoste şi albume de artă. Aşa că nu trebuie să-ţi faci griji în privinţa volumelor moştenite. Echipa îşi doreşte un stoc cât mai diversificat pentru cititorii săi, aşa că achiziţionează inclusiv cărţi apărute înainte de 1940.

De asemenea, echipa se deplasează gratuit la domiciliul tău. Iar dacă în timpul săptămânii programul tău este aglomerat, specialiştii pot veni seara după ora 19:00 sau chiar în weekend. Ziua şi ora sunt stabilite în funcţie de disponibilitatea ta. Tu trebuie doar să te asiguri că volumele au fost păstrate în stare bună.

Îţi eliberezi spaţiul şi primeşti şi bani

Nu doar că reuşeşti să scapi rapid de cărţile vechi şi-ţi eliberezi spaţiul, ci primeşti şi o sumă de bani. Echipa are o experienţă de peste zece ani în evaluarea şi comercializarea cărţilor. De-a lungul timpului, a analizat sute de mii de volume, inclusiv apărute înainte de 1900, sau chiar de 1800. Astfel, specialiştii ştiu să aprecieze corect preţul cărţilor care vor ajunge mai departe la alţi pasionaţii de lectură.

Evaluarea şi plata se fac pe loc în funcţie de autor, titlu, stare, editură sau an de apariţie. Cu banii obţinuţi poţi merge direct la un magazin de bricolaj. Îţi poţi achiziţiona fie ustensile şi soluţii necesare curăţeniei sau de ce nu, nişte decoraţiuni noi.

Poţi merge tu la un anticariat care cumpără cărţi

Anticariat-carti.com are sediul pe Strada Maşina de Pâine, nr. 49-51, Sector 2, Bucureşti. Deci, dacă magazinul de bricolaj se află în zonă te poţi deplasa chiar tu la sediul lor. Astfel, cu banii obţinuţi vei putea să mergi direct la cumpărături. În acest mod vei salva şi din timpul tău. Tot ce trebuie să faci este doar să-i contactezi la numărul de telefon 0721.858.460 pentru a-ţi anunţa venirea.

Ajuţi la protejarea mediului înconjurător

Cu ajutorul unui anticariat care cumpără cărţi scapi rapid de biblioteca învechită. Iubitorii de lectură se vor bucura de volumele tale la preţuri accesibile, iar tu te vei bucura de spaţiul din noua locuinţă. Cu alte cuvinte, toată lumea va fi fericită. În plus, este o modalitate simplă de a contribui la protejarea mediului înconjurător.

Moştenirea unei locuinţe va fi întotdeauna un motiv de sărbătoare! Iar un anticariat care cumpără cărţi va fi întotdeauna la un telefon distanţă gata să te ajute să-ţi lichidezi biblioteca plina de cărţi.

Sursă foto: Haley Carman on Unsplash.com

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici