1.500 lei, pretul unui copil cu ochii albastri

"Romania libera" a descoperit ca patru baieti, cu varsta de pana intr-un an, din comuna giurgiuveana Daia, au fost vanduti de mamele lor unor romi "cu stare" din Sintesti.

3 afișări
Imaginea articolului 1.500 lei, pretul unui copil cu ochii albastri

1.500 lei, pretul unui copil cu ochii albastri

Femeile au renuntat la odrasle lor pentru sume cuprinse intre 1.000 si 1.500 lei, dupa cum afirma localnicii. Unul dintre bebelusi ar fi fost dat chiar in schimbul unei paturi.

Citeste toata stirea pe www.romanialibera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici