1,9 milioane de dolari, cel mai mare salariu din Bucureşti

Cu siguranţă, persoana care ajunge la un salariu anual de 1,9 milioane de dolari nu este una obişnuită. Face parte mai mult ca sigur din managementul unei companii mari, de top, care a înregistrat progrese semnificative graţie angajatului cu pricina. Faptul că a obţinut acest salariu în domeniul construcţiilor nu trebuie să mire, atât timp cât acesta reprezintă de doi ani încoace sectorul cu cea mai importantă dinamică şi deţine cea mai mare pondere în PIB.

1 afișare
Imaginea articolului 1,9 milioane de dolari, cel mai mare salariu din Bucureşti

1,9 milioane de dolari, cel mai mare salariu din Bucureşti

Datele referitoare la cele mai mari salarii obţinute anul trecut în Bucureşti au stârnit comentarii interesante din partea reprezentanţilor companiilor de resurse umane, şi nu numai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici