100% minciună

"Minciunile de la «Ade­vărul»"­, aşa a titrat Robert Turcescu (foto) episodul al doilea al dezbaterii de la „Realitatea TV" privind cazul Dumitru Tinu. E adevărat, îl avea în studio pe fostul director al ziarului "Adevărul", Cristian Tudor Popescu, invitat să dea replica Annei Maria Tinu, care vorbise cu o seară înainte.

1 afișare
Imaginea articolului 100% minciună

100% minciună

Robert Turcescu spunea că îşi doreşte să afle adevărul sau mai precis să vadă cine nu spune adevărul pe motiv că unul dintre invitaţii săi succesivi ar fi avut intenţia să ocolească adevărul. Dar, titrând "Minciunile de la «Adevărul»", Robert Turcescu a faultat grosolan adevărul deoarece nu a precizat că dezbaterea sa ţinea de fapte şi evenimente petrecute cu trei-patru ani în urmă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici