12 ore de grevă zilnic, 300.000 de călători afectaţi, haos în trafic

Cel mai mare protest din cei 30 de ani de existenţă ai metroului a forţat 650.000 de călători să blocheze traficul şi să supraaglomereze transportul de suprafaţă. Doar din neîncasarea contravalorii cartelelor, Metrorex are pierderi zilnice de cel puţin 250.000 de lei.

2 afișări
Imaginea articolului 12 ore de grevă zilnic, 300.000 de călători afectaţi, haos în trafic

12 ore de grevă zilnic, 300.000 de călători afectaţi, haos în trafic

Angajaţii companiei vor să primească, în 2010, salarii mai mari cu 20% faţă de nivelul actual. Conform grilelor în vigoare, salariul mediu net tarifar este de 1.600 de lei. Sporurile urcă venitul mediu net la 2.600 de lei.

Citeste toata stirea pe www.standard.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici