12 scenarii pentru Summit

Summitul NATO de la Bucuresti, la care si-au confirmat participarea 50 de sefi de stat si de guvern, va incepe in 2 aprilie, cu un dineu restrins de lucru si se va incheia in 4 aprilie, la prinz, cu reuniunea Consiliului NATO-Rusia.

2 afișări
Imaginea articolului 12 scenarii pentru Summit

12 scenarii pentru Summit

Victor Micula, secretar de stat pentru organizarea Summitului NATO 2008 a explicat ca patru etaje ale Palatului Parlamentului vor fi folosite pentru centrul oficial de conferinte, iar cinci etaje ale aripii Izvor vor fi utilizate pentru centrul de presa.

Citeste toata stirea pe www.7plus.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici