2010, anul zăpăcelii fiscale

2010 a fost un an care a bătut toate recordurile la modificările aduse Codului Fiscal, sunt de părere consultanţii fiscali din cadrul Nexia România. ''2010 a fost anul în care am primit lovitură după lovitură, până am ajuns la insuportabilitate.

3 afișări
Imaginea articolului 2010, anul zăpăcelii fiscale

2010, anul zăpăcelii fiscale

Modificările aduse Codului Fiscal în acest an au fost mult prea multe. Nu cred că mai există un stat care a făcut atâtea modificări într-un singur an la Codul Fiscal.

Citeste toata stirea pe www.curierulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici