300 milioane de euro pentru mall-ul lui Dumnezeu

Înclinaţia Bisericii Ortodoxe Române spre opulenţă şi trufie nemărginită pare să prindă contur sub conducerea Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Române. În ciuda vremurilor nefaste prin care trece România, atât din punct de vedere economic, cât şi din prisma calamităţilor care se abat asupra ţării noastre, capul BOR doreşte cu orice preţ să îşi realizeze proiectul megalomanic, asemănător ca proporţii cu biblicul Templu al lui Solomon.

8 afișări
Imaginea articolului 300 milioane de euro pentru mall-ul lui Dumnezeu

300 milioane de euro pentru mall-ul lui Dumnezeu

Cunoscut mai mult ca un bun manager decât un preot cu har, Preasfinţitul Daniel a început să pună în aplicare planul său de a îmbogăţi Biserica Ortodoxă Română după modelul patentat deja în cazul Mitropoliei Moldovei, pe care a condus-o timp de 17 ani şi pe care a transformat-o în cea mai bogată subdiviziune a Patriarhiei Române.

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici