40 de milioane de euro aruncaţi pe avocaţi

Mai bine de o jumătate de milion de euro a plătit Ministerul Transportu­rilor pentru exproprierea a aproxima­tiv 500 de imobile din calea centurii Constanţei unei firme specializate în cartografie. În 2007, consilierea ju­ri­dică pentru centura ocolitoare a Cons­tanţei a costat CNADNR apro­xi­m­ativ 600.000 de euro.

5 afișări
Imaginea articolului 40 de milioane de euro aruncaţi pe avocaţi

40 de milioane de euro aruncaţi pe avocaţi

Câş­ti­gă­toarea licitaţiei a fost firma Cartotop SA, la care Marian-Jean Marinescu, eu­roparlamentar PDL, este acţionar ma­joritar. A fost de altfel pentru pri­ma dată în istoria Companiei când o fir­mă de topografie a câştigat un contract de consultanţă juridică. Caietul de sarcini a fost întocmit astfel cu aten­ţie. Participanţilor nu li s-a mai cerut ca obiectul de activitate să fie musai cel de consultanţă juridică şi nu s-a mai cerut un număr minim de contracte de expropriere realizate deja. Ulterior au apărut în presă mai multe articole care vorbeau despre exproprierile cu scandal de pe centura Constanţei.

Citeste toata stirea pe www.jurnalul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici