42 de politisti au mintit ca sa-si ia case ieftine de la stat

Peste 40 de politisti au fost descoperiti de Corpul de Control al ministrului Internelor cu nereguli in cumpararea locuintelor de serviciu. 15 dosare au ajuns deja la Parchet, alte 12 sint pe drum.

1 afișare
Imaginea articolului 42 de politisti au mintit ca sa-si ia case ieftine de la stat

42 de politisti au mintit ca sa-si ia case ieftine de la stat

Dintre cei 1.581 de angajati ai Ministerului Internelor si Reformei Administrative (MIRA) care si-au cumparat in ultimii doi ani locuintele de serviciu, 42 au nereguli in dosare. Aceasta este concluzia Corpului de Control al ministrului Internelor, in urma verificarilor incepute in luna februarie a acestui an, la solicitarea lui Vasile Blaga, dupa un sir de anchete ale ziarului Cotidianul despre politistii imobiliari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici