5% dintre milionarii români, angajaţi la stat "din pasiune" pentru ţară şi pentru că "nu mai eşti tentat de bani"

Cel puţin 5 la sută dintre românii aflaţi în Forbes 500 miliardari 2010 sunt şi bugetari. Unii dintre ei sunt secretari de stat, parlamentari, alţii primari, consilieri judeţeni sau locali.Dar indiferent de funcţie sau de avere, toţi susţin că reuşesc să se împartă între afacerile pe care le derulează şi jobul la stat sau că au lăsat businessul în gestiunea rudelor sau a asociaţilor, iar ei se concentrează pe cele ce aparţin dregătoriei pe care, "vremelnic", o ocupă.

5 afișări
Imaginea articolului 5% dintre milionarii români, angajaţi la stat "din pasiune" pentru ţară şi pentru că "nu mai eşti tentat de bani"

5% dintre milionarii români, angajaţi la stat "din pasiune" pentru ţară şi pentru că "nu mai eşti tentat de bani"

Cu toţii susţin că au intrat în sistem încercând să devină soluţia anticorupţie - "dacă ai banii tăi, nu mai eşti tentat de banii statului" - şi, de asemenea, pentru a face ca localitatea lor, judeţul şi ţara să prospere - "iar noi, odată cu ele". Argumentul suprem - "cine şi-a construit o afacere de milioane de euro a căpătat experienţa necesară pentru a putea dezvolta cum se cuvine proiecte la nivel local şi central".

Citeste toata stirea pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici