50 de oameni de afaceri si analisti despre anul viitor: 75% vad crestere economica

Majoritatea celor 50 de analistii si oamenii de afaceri consultati de Ziarul Financiar pentru evolutia economiei in 2010 apreciaza ca va exista crestere economica, insa nu lipsesc si pesimisti, care vad posibila chiar o scadere de 5%.

2 afișări
Imaginea articolului 50 de oameni de afaceri si analisti despre anul viitor: 75% vad crestere economica

50 de oameni de afaceri si analisti despre anul viitor: 75% vad crestere economica

Ziarul Financiar a incercat sa faca lumina in modul in care este vazut anul 2010 de jucatorii din economia romaneasca, in conditiile in care economia traverseaza cea mai incerta perioada, iar instabilitatea politica nu face decat sa agraveze situatia.

Citeste toata stirea pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici