56 candidati patati

Coalitia pentru o Guvernare Curata (CGC) a identificat 56 de candidati la presedintia Consiliilor Judetene care nu intrunesc criteriile de integritate. Lista "neagra" a Coalitiei ii include pe Ilie Sarbu, Liviu Dragnea, Marian Oprisan de la PSD, Victor Dobre si Ovidiu Silaghi de la PNL, Cristian Boureanu si Ionel Mantog de la PD-L.

5 afișări
Imaginea articolului 56 candidati patati

56 candidati patati

Conform monitorizarii, la capitolul candidati integri, cel mai prost stau judetele Bacau, Gorj, Galati si Bihor, in care aproape toti pretendentii la sefia CJ se regasesc pe lista Coalitiei.

Citeste toata stirea pe www.ziua.net

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici