72 de maşini s-au ciocnit în lanţ

Şoc şi groază, ieri dimineaţă pe autostrăzile din România. Autorităţile au numărat 72 maşini implicate în ciocnirile în lanţ de pe Autostrada Bucureşti-Piteşti şi Autostrada Soarelui, fiind vorba despre cel mai mare eveniment rutier din istoria ţării. A fost suficient să înceapă o ploaie măruntă, ieri, în jurul orei 4,00 dimineaţa. După o oră, drumul era acoperit cu polei, iar ceaţa era încă deasă şi permitea vizibilitatea la doar câţiva metri.

1 afișare
Imaginea articolului 72 de maşini s-au ciocnit în lanţ

72 de maşini s-au ciocnit în lanţ

La ora 6,15, şoferul unui TIR nu a mai putut controla volanul. Vehiculul uriaş a scârţâit din toate încheieturile, apoi s-a răsturnat de-a curmezişul autostrăzii Bucureşti-Piteşti, în dreptul kilometrului 14. În următoarele minute, 42 de maşini s-au ciocnit în lanţ: cisterne, camioane, autoturisme, ambulanţe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici