A cistigat prin infringere!

Lucian Bute si-a pastrat titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, dupa un meci disputat, simbata dimineata, la Montreal, in fata mexicanului Librado Andrade, dar rezultatul este contestat vehement de adversatul romanului, care considera ca arbitrul de ring l-a ajutat pe Lucian sa nu piarda prin KO.

1 afișare
Imaginea articolului A cistigat prin infringere!

A cistigat prin infringere!

Bute s-a impus la puncte, dupa un meci de 12 reprize, decizia arbitrilor-judecatiri fiind in unanimitate in favoarea romanului: 117-109, 115-111, 115-110. In urma acestui meci, Lucian Bute, care evolueaza pentru clubul canadian Interbox, a ramas neinvins in 23 de partide la profesionisti, in timp ce Andrade a inregistrat a doua infringere in 29 de confruntari.

 

Citeste toata stirea pe www.7plus.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici