A murit de cancer la două luni după ce analizele lui Nicolăescu au spus: "sănătoasă tun"

La numai două luni după ce şi-a făcut analizele medicale complete, şi a fost catalogată din punct de vedere medical "sănătoasă tun", o femeie a decedat din cauza unui cancer generalizat de pancreas.

1 afișare
Imaginea articolului A murit de cancer la două luni după ce analizele lui Nicolăescu au spus: "sănătoasă tun"

A murit de cancer la două luni după ce analizele lui Nicolăescu au spus: "sănătoasă tun"

Acest caz şocant demonstrează că programul guvernamental este un soi de frecţie la picior de lemn, întrucât analizele gratuite pentru români, dar plătite cu bani grei de la buget, nu reflectă nici pe departe starea de sănătate a populaţiei.

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici