A MURIT ION DIACONESCU

Fostul lider al PNŢCD şi preşedinte al Camerei Deputaţilor, Ion Diaconescu, avea 94 de ani. A fost internat săptămâna trecută la spitalul Fundeni, cu probleme cardiace.În urmă cu doar câteva zile, Ion Diaconescu se simţea bine şi fusese externat.

6 afișări
Imaginea articolului A MURIT ION DIACONESCU

A MURIT ION DIACONESCU

Victor Ciorbea, preşedintele PNŢCD: "Suntem extrem de afectaţi, atât familia, cât şi apropiaţii partidului. PNŢCD este unul dintre cele mai încărcate partide politice, cu un bagaj de suferinţă incomparabil mai mare decât al oricărui alt partid european sau chiar din lume. L-am văzut ultima dată pe Ion Diaconescu acum două zile, era extrem de lucid, conştientiza starea sa de sănătate. A fost implicat în viaţa politică până în ultima secundă. M-a întrebat cu ce mă mai poate ajuta şi mi-a spus că mi-ar da şi ultima fărâmă din suflet. Face parte din generaţia martirilor, cum a fost Iuliu Maniu, şi a supravieţuitorilor temniţelor comuniste, cum a fost Corneliu Coposu.

Citeste toata stirea pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici