A pierdut Regele, a cistigat Oierul

Debutul lui Hagi in Champions League s-a facut sub cele mai proaste auspicii: certat si umilit de patron, fara trei jucatori importanti si cu alti patru incomplet refacuti, plus o deplasare pe terenul unde acum o luna fusese ingenuncheata Ajax Amsterdam. Oarecum de asteptat, Steaua a cedat pe arena "Evzena Rosickeno", la capatul unei partide in care a aratat ca vrea sa joace, dar nu are cu ce.

1 afișare
Imaginea articolului A pierdut Regele, a cistigat Oierul

A pierdut Regele, a cistigat Oierul

Esecul lui Hagi inseamna de fapt victoria lui Gigi Becali. Hagi nu si-a pus ambitia cu Becali si i-a titularizat pe Badoi si Iacob, in dauna renegatilor Golanski si Zaharia. Mutari mai mult decit neinspirate, chiar daca au fost comandate de patron.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici