A plecat in Panama cu banii camatarilor

Leo de la Strehaia a anuntat, ieri, la Antena 1, in cadrul emisiunii Acces Direct, ca banuieste ca a fost batut de oamenii manelistului Adi Minune, care, dupa ce l-au lovit, i-ar fi luat 11.000 de euro si un telefon mobil.

4 afișări

El ascunde insa adevarata poveste, pe care CANCAN vi-o prezinta in exclusivitate. Aceasta poveste este singura avuta in vedere si de politie, care a intrat pe fir si a aflat amanunte socante din culisele scandalului.

Citeste toata stirea pe www.cancan.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici