A servit patria, l-au servit cu SIDA

Un tânăr care s-a infectat cu HIV în timpul armatei, fapt confirmat oficial, are de înfruntat o conspiraţie medico-militară care încearcă să scape de orice răspundere Ministerul Apărării.

5 afișări
Imaginea articolului A servit patria, l-au servit cu SIDA

A servit patria, l-au servit cu SIDA

În noiembrie 2002, soldatul Florin M. a aflat că era infectat cu HIV, virusul imunodeficienţei umane care provoacă SIDA. El fusese încorporat obligatoriu în armată pe 26 iunie 2002 la Unitatea de Vânători de Munte din Curtea de Argeş, dar a descoperit boala în noiembrie, în urma unor analize făcute cu ocazia unei donări de sânge la care se prezentase împreună cu câţiva colegi din unitate. Soldatul a fost internat apoi la Spitalul Militar Braşov, unde o altă serie de analize au confirmat diagnosticul sumbru.

 

Citeste toata stirea pe www.cotidianul.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici