A trecut era marilor banci de investitii

“Investitorii nu mai au incredere in aceasta institutie a bancii de investitii. Goldman Sachs incearca sa previna pierderea totala a increderii. Fara sa pomenesc nume, este posibil sa mai apara falimente, nu doar in zona financiara, ci si a corporatiilor, in conditiile in care finantarea este mai scumpa”, a declarat pentru Business Standard Nicolae Alexandru-Chidesciuc, senior economist al ING.

1 afișare
Imaginea articolului A trecut era marilor banci de investitii

A trecut era marilor banci de investitii

Decizia marcheaza sfarsitul unei epoci dominate de bancile de investitii independente de pe Wall Street, dupa falimentele Bear Stearns si Lehman Brothers si dupa preluarea Merrill Lynch.

Citeste toata stirea pe www.standard.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici