Academia Medicala, fratia doctorilor politicieni si masoni

Medicina romaneasca este condusa de un cerc restrans de profesori doctori, legati prin relatii de interese ori de amicitie. Ei ocupa simultan mai multe posturi-cheie; de ei depind multe decizii importante in sistemul de sanatate, cum ar fi lista de medicamente compensate ori licitatiile pentru programele nationale de sanatate.

10 afișări
Imaginea articolului Academia Medicala, fratia doctorilor politicieni si masoni

Academia Medicala, fratia doctorilor politicieni si masoni

Ei sunt cu atat mai puternici si mai influenti cu cat sunt prezenti in fruntea mai multor institutii si structuri medicale.

Citeste toata stirea pe www.romanialibera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici