Adevarata Românie. Senatorii PD-L isi acuza sefii ca le ofera functiile drept «MITA» dezertorilor din PNL

Unitatea de “monolit” a PD-L incepe sa se subrezeasca, pe fondul nemultumirilor din ce in ce mai mari din sanul partidului. Politica de racolare a parlamentarilor altor partide aduce PD-L-ului noi voturi, dar diminueaza loialitatea vechilor membri, care trebuie sa renunte la functiile detinute in structurile Camerei Deputatilor si Senatului pentru rasplatirea noilor veniti. Nemultumirile democrat liberalilor sunt acutizate de perspectiva din ce in ce mai evidenta a alegerilor anticipate.

3 afișări
Imaginea articolului Adevarata Românie. Senatorii PD-L isi acuza sefii ca le ofera functiile drept «MITA» dezertorilor din PNL

Adevarata Românie. Senatorii PD-L isi acuza sefii ca le ofera functiile drept «MITA» dezertorilor din PNL

Scandalul a atins cote maxime luni, când doi dintre fostii senatori ai Partidului National Liberal care au aderat la Grupul PD-L au fost "unsi" pe diverse functii detinute, pâna in prezent, de democrat-liberali. "Pierdem functii in comisii sau in grupurile de lucru ca urmare a racolarii unor parlamentari din alte partide", au declarat, pentru "Gardianul", surse democrat-liberale. Doua functii ce apartinusera unor mai vechi membri PD-L au ajuns la "dezertorii" Ovidius Marcutianu si Tiberiu Prodan.

Citeste toata stirea pe www.gardianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici