„Adevărul“, liderul ziarelor de calitate

Schimbare de lider în topul celor mai vândute ziare de calitate: „Adevărul“ a trecut în frunte. Cu o medie de vânzări de 61.825 de exemplare pe apariţie, în perioada octombrie-decembrie 2008, ziarul a devansat publicaţiile „Jurnalul Naţional“ (58.695 de exemplare), „România liberă“ (53.012) şi „Evenimentul zilei“ (43.775).

2 afișări
Imaginea articolului „Adevărul“, liderul ziarelor de calitate

„Adevărul“, liderul ziarelor de calitate

Trendul ascendent pe care s-a înscris cotidianul „Adevărul“ a început în ianuarie 2008. În acea lună, publicaţia vindea, în medie pe apariţie, 24.742 de exemplare. În iunie, vânzările au crescut la 36.055 copii, iar în decembrie au ajuns la 84.664 de exemplare pe apariţie, potrivit Biroului Român de Audit al Tirajelor (BRAT). Cifrele arată că „Adevărul“ a înregistrat o creştere a vânzărilor de aproape patru ori în 2008.

 

Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici