„Adevărul“ şi concurenţa de tip sovietic

Practicile trustului de presă al familiei Voiculescu nu vor reuşi să intimideze cel mai important ziar serios al României. Disputa pe drepturile de autor a scos în evidenţă funcţionarea mizerabilă a unor instituţii: Ministerul Culturii, CopyRo, Curtea de Conturi.

1 afișare
Imaginea articolului „Adevărul“ şi concurenţa de tip sovietic

„Adevărul“ şi concurenţa de tip sovietic

Pseudojurnalismul practicat de mediile lui Dan Voiculescu în ultimele zile este demn de spaţiul fostei URSS. Probabil că în momentul de faţă, în condiţiile disperării cu care pierd constant prima poziţie pe piaţa românească de televiziune (cu PRO TV lider detaşat faţă de Antena 1) şi pe presa scrisă (cu „Adevărul“ lider în faţa „Jurnalului Naţional“), o soluţie ar fi pentru ei o ţară ca Belarus, Republica Moldova sau Coreea de Nord. Numai acolo competiţia se face cu atac direct la competitori, la modul urât în care ei se comportă în ultimele zile.

 

Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici