Adrian Cristea şi Alin Stoica, bătuți în wc la Bamboo!

Adrian Cristea se va întoarce astăzi din vacanţă. Tot la Dinamo şi cu unele amintiri nu tocmai plăcute. La ultima întâmplare, l-a avut drept coleg de suferinţă pe un alt mare talent risipit, Alin Stoica.

6 afișări
Imaginea articolului Adrian Cristea şi Alin Stoica, bătuți în wc la Bamboo!

Adrian Cristea şi Alin Stoica, bătuți în wc la Bamboo!

Dezlegarea de un milion de euro primită de la Borcea a expirat, iar el nu a reuşit să se transfere până în acest moment. Mai mult, sâmbătă seara, cu mai puţin de 48 de ore înainte de reunirea echipei, "Prinţul" a fost implicat într-o altercaţie din care nu a ieşit prea bine. Locaţia: clubul Bamboo din Capitală. Coleg de suferinţă? Un alt mare talent al fotbalului românesc, Alin Stoica. Cei doi au ieşit în oraş pentru o ultimă petrecere înainte de startul pregătirilor, care însă nu a fost una de bun augur.

Citeşte toată ştirea pe www.prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici