Adrian Mutu a refuzat banderola căpitan! Cum îşi motivează decizia

La fel ca în partida cu Bosnia, căpitanul naţionalei a fost Gabi Tamaş. Jucătorul lui West Bromwich a fost pe teren până în minutul 65, când a fost schimbat cu Dorin Goian. Înainte să părăsească suprafaţa de joc, fundaşul a vrut să-i înmâneze banderola lui Mutu, dar acesta a refuzat-o, astfel că ea a ajuns în final pe braţul lui Răzvan Raţ, la sugestia "Briliantului".

4 afișări

Cum şi-a explicat Mutu decizia? "Când Tamaş a ieşit de pe teren, a vrut să mi-o dea mine, dar chiar i-am făcut semn să i-o dea lui Raţ. În lipsa lui Cristi, Tamaş e căpitan şi urmează Raţ. E normal să refuz, selecţionerul a decis căpitanii, eu respect decizia, e normal", a spus Mutu.

Citeste toata stirea pe www.prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici