Adrian Păunescu, grav bolnav: „Este un diagnostic sumbru“

Adrian Păunescu a slăbit 30 de kilograme într-un timp foarte scurt din cauza bolii de care suferă. Potrivit unor surse medicale, poetul este suspect de ciroză sau chiar de cancer la ficat. Doctorii nu au stabilit încă un diagnostic.

13 afișări
Imaginea articolului Adrian Păunescu, grav bolnav: „Este un diagnostic sumbru“

Adrian Păunescu, grav bolnav: „Este un diagnostic sumbru“

Reporterii "Adevărul" au aflat că poetul suferă de o boală gravă a ficatului, după ce fostul senator PSD a vorbit despre aceasta într-un editorial publicat, luni, în "Jurnalul Naţional", fără să-şi facă public şi diagnosticul."Starea lui de sănătate este una precară. El suferă de mai mulţi ani de diabet, iar acum rezultatele analizelor arată că are probleme mari la ficat. Nu se ştie exact dacă e ciroză sau, mai grav, cancer. Urmează să mai facă o serie de analize. Cert este că nu se simte bine, mai mult, a slăbit peste 30 de kilograme în ultima perioadă", ne-au declarat surse medicale.

Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici