Adriean Videanu face pasul înapoi

Primarul general al Capitalei, Adriean Videanu, s-a cam săturat de politică. Membru PD din anii 1990, deputat în toate legislaturile, vicepremier în Guvernul Tăriceanu şi primar al Bucureştiului din 2007, Videanu declară astăzi că se gândeşte să renunţe nu doar la o nouă candidatură la primărie, ci la orice funcţie publică importantă.

1 afișare
Imaginea articolului Adriean Videanu face pasul înapoi

Adriean Videanu face pasul înapoi

Apropiaţii lui Adriean Videanu spun că primarul general a obosit de blocajul legislativ care nu dă puteri executive şefului Capitalei şi în plus nu suferă să mai fie făcut harcea-parcea în presă. Se pare că reproşurile recente care i s-au făcut privind deszăpezirea Capitalei au pus capac unor nemulţumiri mai vechi. Adriean Videanu ridică din umeri şi spune că degeaba a fost numit regele bordurilor. „Tâmpenii", spune el. Bordurile sunt puse de primarii de sector, nu de el. „Devii un paratrăsnet al nemulţumirilor tuturor, fără ca de fapt tu să ai prerogative legale să rezolvi problemele", observă Videanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici