AER de cumetrie

Acum două zile, redacţiile mai multor cotidiene au fost anunţate, prin intermediul unui comunicat redactat foarte sec, de faptul că vineri, 24 august a.c., la ora 10.30, pe strada Sevastopol nr 26 - locaţie situată în buricul Capitalei şi care aparţine controversatului om de afaceri gălăţean Maricel Păcuraru - va avea loc Conferinţa de constituire a Alternativei Ecologiste din România (AER).

1 afișare
Imaginea articolului AER de cumetrie

AER de cumetrie

Făcând legătura între identitatea proprietarului clădirii şi faptul că acesta a fost de-a lungul anilor artizanul mai multor partide de buzunar cu ajutorul cărora a reuşit să-şi servească interesele financiare, am fost extrem de interesaţi să vedem ce este şi ce îşi propune noua formaţiune „verde“ care urma să se constituie. Aşa cum era de aşteptat, la noua Alternativă în faţă este vopsit gardul, iar înăuntru este leopardul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici