Afaceristul Marcel Străuţ a dat gaură firmelor de publicitate

Este scund, iar notorietatea sa nu depăşeşte graniţele biroului său. Se numeşte Marcel Străuţ şi până la începutul acestui an foarte puţină lume ştia de el. Prin martie, un zvon a început să se facă tot mai auzit în lumea publicităţii: Străuţ a fugit cu banii!

12 afișări
Imaginea articolului Afaceristul Marcel Străuţ a dat gaură firmelor de publicitate

Afaceristul Marcel Străuţ a dat gaură firmelor de publicitate

Câteva luni mai târziu, zvonul s-a dovedit a fi adevărat, iar televiziunile şi firmele de publicitate au început să caute cu disperare urma sumelor fabuloase ascunse de Străuţ. Firmele sale aveau deja un alt proprietar, o fată de 20 de ani din Republica Moldova. „Curentul“ vă prezintă în exclusivitate schema infracţională aplicată de afacerist cu ajutorul unor personaje din lumea interlopă de la Chişinău. În schemă au fost şi nişte avocaţi care au aranjat actele şi au asigurat aspectele juridice ale tranzacţiilor.

 

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici