Află ce şanse au clienţii să obţină o refinanţare de grup de la bancă

Cele mai multe dintre bănci nici nu iau în calcul posibilitatea de a face refinanţări pentru grupuri, arată situaţia actuală din piaţă, dar în acelaşi timp, unele dintre ele încearcă marea cu degetul şi negociază de luni bune cu reprezentanţii a mii de clienţi nemultumiţi condiţii mai bune. Ce se poate întâmpla dacă ajung la un acord? Se dă startul furtului masiv de clienţi, dar se deschide în acelaşi timp o adevarată cutie a Pandorei.

32 afișări
Imaginea articolului Află ce şanse au clienţii să obţină o refinanţare de grup de la bancă

Află ce şanse au clienţii să obţină o refinanţare de grup de la bancă (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

"Orice ofertă, pentru un client propriu sau pentru un client extern, se poate negocia doar individual, datorită condiţiilor specifice ale fiecărui împrumut (maturitate, garanţii, plătitori etc). Clienţii nu sunt identici, nu au luat aceeaşi casă, imprumuturile nu au aceeaşi maturitate, garanţiile nu sunt identice. Ofertele pentru grupuri nu sunt posibile. Sunt mituri promovate interesat, în special de către avocaţii care au de câştigat comisioane consistente de deschidere şi reprezentare în procese aşa-zis colective. În realitate, clienţii nu au nici un beneficiu. Irosesc timp şi bani, luând în considerare că, uneori, sentinţele judecătoreşti se pot transforma chiar în penalităţi consistente sub forma obligaţiei de a acoperi cheltuielile de judecată", este de parere Ionuţ Stanimir (foto), şeful Departamentului de Comunicare Externa al BCR, cea mai mare bancă din România, punând la pamant cu o singură declaraţie visurile a mii de clienţi nemultumiţi.

Citeşte mai multe despre refinanţarea de grup pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici