Agathon îşi ia iubita cu maşina de la facultate

El - fost ministru, ea - cântăreaţă. Dan Matei Agathon, supranumit şi “ministrul Dracula”, trăieşte a doua tinereţe alături de Silvia de la trupa “Etno”. Fotoreporterii Click! i-au surprins săptămâna trecută pe cei doi amorezi, într-o zi în care au avut un program foarte încărcat.

1 afișare
Imaginea articolului Agathon îşi ia iubita cu maşina de la facultate

Agathon îşi ia iubita cu maşina de la facultate

De dimineaţă, tânăra de 28 de ani a avut examen la Facultatea Hyperion din Bucureşti, unde e studentă la actorie. Galant, iubitul ei a venit s-o ia “de la şcoală” cu un jeep “dotat” şi cu şofer, apoi s-au oprit să mânânce la restaurantul unui hotel de lux. Puţin după prânz, cei doi s-au “retras” în apartamentul din zona Pieţei Reşiţa al senzualei Silvia, unde cei doi locuiesc împreună.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici