Agenţia de Protecţie a Mediului şi-a cumpărat palat în Craiova

Agenţiile judeţeană şi regională de Mediu din Craiova şi-au tras sediu de lux! Instituţiile au cumpărat, pentru 1,5 milioane de euro, un "palat" pavat cu marmură de Carrara, cu 24 de camere şi piscină interioară. Tranzacţia a fost efectuată în decembrie 2007, pentru 5,1 milioane RON. Imobilul a fost construit în 1995, pentru omul de afaceri George Constantin Păunescu, şi folosit, o vreme, şi de către un fost asociat de-al acestuia, deputatul PSD Eugen Arnăutu. Acesta a încercat, în zadar, să vândă sediul, cu suma de 700.000 de dolari americani, în urmă cu aproximativ cinci ani.

1 afișare
Imaginea articolului Agenţia de Protecţie a Mediului şi-a cumpărat palat în Craiova

Agenţia de Protecţie a Mediului şi-a cumpărat palat în Craiova

Agenţia Regională pentru Protecţia Mediului Craiova a achiziţionat imobilul de la societatea comercială Serv Invest SRL, care a fost reprezentată, la efectuarea tranzacţiei, de Tudor Ră­dulescu, fost preşedinte al Consiliului Judeţean Dolj, de asemenea angajat al unor societăţi comerciale controlate de George Constantin Păunescu. Acţionari ai Serv Invest sunt Maria Scarlat, cu 0,9% şi SC "Olinvest" – 99,1%, deţinută integral de Constantin Ciobanu. Atât acesta din urmă, cât şi Maria Scarlat sunt apropiaţi ai lui G.C. Păunescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici