Agenţii acoperiţi, trecut şi viitor

La 25 octombrie, pe fluxul informaţiilor difuzate de Mediafax a intrat o ştire care a provocat o anume panică în culisele serviciilor secrete româneşti. Citez: "Comisia SRI a constatat că persoanele şi partidele vizate de cele 13 note ale Grupului de Evidenţă al SRI aparţin spectrului politic faţă de care antipatia «factorului de decizie informat» este notorie, existând supoziţia de valorificare părtinitoare a informaţiilor, favorizând partide sau persoane. Comisia parlamentară de control al Serviciului Român de Informaţii a elaborat un raport conţinând constatări, concluzii şi recomandări".

1 afișare
Imaginea articolului Agenţii acoperiţi, trecut şi viitor

Agenţii acoperiţi, trecut şi viitor

Pentru observatorii politici avizaţi, fie ei români sau străini, investigaţia parlamentară nu reprezenta decât expresia unei noi faze a competiţiei conflictuale între grupurile de interese aflate în spatele ocupanţilor Palatului Cotroceni şi ai Palatului Victoria. Cel din urmă a vrut în mod evident să demonstreze public că cel dintâi târăşte cel mai important serviciu secret al României în activităţi ce-i încalcă flagrant statutul de funcţionare, servind unor interese politice partizane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici