Agricultura, de vânzare

Pariul cu agricultura nu va fi câştigat de noi. Alţii vor profita de avantajele acestui sector, inclusiv de fondurile europene acordate României. Nu este vina fermierilor europeni, care cumpără pe bandă rulantă terenuri agricole. Ea se regăseşte în cu totul altă parte, toate guvernele care s-au succedat la Palatul Victoria au "sprijinit" reformarea spre externalizare a agriculturii.

1 afișare
Imaginea articolului Agricultura, de vânzare

Agricultura, de vânzare

Statistica constată falimentul a ceea ce cândva se numea Grânarul Europei. Agricultura a înregistrat în al doilea trimestru al anului cea mai importantă contribuţie negativă la formarea produsului intern brut (PIB), raportând o scădere de 10,9% - anunţa vineri Vergil Voineagu, preşedintele INS. "Agricultura înregistrează o tendinţă de scădere a ponderii. Agricultura este un caz special.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici