Agricultura, un exerciţiu de supravieţuire

A face agricultură în România a devenit mai mult un execiţiu de supravieţuire decât o activitate profitabilă în condiţiile în care fermierii sunt într-o permanentă luptă cu sistemul legislativ şi cu fenomenele metorologice nefavorabile.

11 afișări
Imaginea articolului Agricultura, un exerciţiu de supravieţuire

Agricultura, un exerciţiu de supravieţuire

Mai mult, odată cu retrocedarea terenurilor suprafeţele agricole au căpătat o altă configuraţie, iar în prezent se pune tot mai mult problema modificării legislaţiei privind piaţa funciară tocmai pentru a nu mai împărţi suprafeţele şi a le exploata în totalitate. În plus, proprietarii care nu îşi cultivă terenurile agricole ar putea chiar să fie amendaţi. Nici la capitolul formelor de sprijin de la stat România nu stă prea bine comparativ cu alte state membre ale Uniunii Europene, subvenţiile primite de fermierii români fiind mult mai mici decât în alte ţări.

Citeste toata stirea pe www.curierulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici