'Aici am macelarit-o!'

Sotia sa, Elodia, a disparut, Patrick, baietelul lui de trei ani, sta numai la Pitesti, cu serviciul nu ii merge tocmai grozav, iar de prieteni nu prea mai poate fi vorba. Singurul refugiu al lui Cristian Cioaca e apartamentul sau in care, seara de seara, se retrage. Singur.

1 afișare
Imaginea articolului 'Aici am macelarit-o!'

'Aici am macelarit-o!'

Cioaca isi aduna gandurile si se pregateste pentru o alta zi din viata sai n apartamentul sau cu trei camere dintr-un bloc aflat la doi pasi de calea ferata care se intretaie cu granita orasului. Locul considerat de anchetatori a fi cel al crimei. 'Sunteti singurii care au intrat in casa mea dupa tot ce s-a intamplat. Doar voi si anchetatorii', rosteste ofiterul in timp ce rasuceste cheia in broasca usii de la intrare. E un sentiment straniu sa stii ca pasesti intr-un loc despre care se spun numai orori. 'Aici am macelarit-o!', spune el cu ironie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici