Aici merge Andreea Raicu la psiholog!

În loc s-o bulverseze, despărţirea de Tudor Chirilă a liniştit-o peste măsură pe Adreea Raicu. Vedeta a strălucit de-a dreptul sâmbăta trecută, la emisiunea “Megastar”, semn că cearcănele şi ochii plânşi au devenit istorie, odată cu Tudor.

3 afișări
Imaginea articolului Aici merge Andreea Raicu la psiholog!

Aici merge Andreea Raicu la psiholog!

Luni, ora 13.58. Fotoreporterii Click! au surprins-o pe Andreea Raicu în timp ce cobora relaxată din BMW şi intra într-o clădire situată în zona Floreasca. Locul îi părea familiar şi a zăbovit acolo preţ de un ceas. Dacă v-aţi fi aşteptat ca vedeta Prima TV să descindă într-un cuibuşor de nebunii, ei bine, la adresa respectivă nu se află decât un cabinet psihologic, acelaşi pe care Andreea îl vizitează de mult timp.

 

Citeste toata stirea pe www.click.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici